382568189305886

Henkilötietopolitiikka

Kuinka käsittelemme tietojasi.

Wineroom on ilmainen ja kortiton sivusto vähintään 18-vuotiaille viineistä kiinnostuneille henkilöille.

Käytämme henkilötietoja vain lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä, joissa kerrotaan tuotteistamme ja Wienroomin tapahtumista. Keräämämme tiedot ovat henkilötietojasi, kuten nimi, sähköpostiosoite, mahdollisesti osoite ja matkapuhelinnumero.
Thewineroom.fi on alkoholijuomien markkinointi- ja tiedotuskanava, jossa kerromme Winepartners Finland Oy:n Suomen markkinoilla myytävistä tuotteista.

Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi?

Wineroom sivuston omistaa Winepartners Nordic AB, yritystunnus: 556077-1247. Winepartners Nordic AB vastaa henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on oikeus saada tietää, mitkä henkilötietosi ovat hallussamme ja niiden käyttötarkoituksen lähettämällä pyyntö osoitteeseen info@thewineroom.fi

Milloin keräämme tietojasi?

Keräämme tietojasi, kun kirjaudut uutiskirjeemme tilaajaksi tai kun sinä ilmoittaudut johonkin tapahtumaamme. Tai jos muutoin on tarpeen hallita sinun ja Wineroomin välistä suhdetta.

Jos et halua meidän käsittelevän henkilötietojasi, älä anna tietojasi Wineroomin verkkosivustolla.

Haluatko poistaa rekisteröinnin sivustoltamme?

Jos haluat erota rekisteristämme, ota yhteyttä osoitteeseen (info@thewineroom.se) info@thewineroom.fi tai käytä uutiskirjeissä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä.

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias